Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...
Chiptuning

Chiptuning Box

KRACHT ALS EEN TIJGER - MEER KRACHT, MEER KOPPEL

Chiptuning

Je motor heeft vermogen in reserve en wij kunnen u helpen om tot 30% meer prestaties met TIGRIS chiptuning voor alle diesel- en gasolievoertuigen vrij te geven. We kunnen een uitroepteken toevoegen aan uw auto prestaties!

Met originele connectoren naar de inspuitopening van de brandstofinspuiter en / of het MAP-systeem, analyseert een plug-and-playapparaat alle relevante gegevens over de motorbesturing, verwerkt het in realtime en stuurt de geoptimaliseerde parameters naar de motor. Tegelijkertijd blijven alle OE-motorbeschermingsfuncties op hun plaats om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Er is een goede reden waarom PANTHERA een uitgebreide motorgarantie biedt.

In tegenstelling tot sommige tuners drijft PANTHERA de dingen niet tot het uiterste, in plaats daarvan laten we de ruimte over om betrouwbaarheid te garanderen. Terugkeren naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen is eenvoudig en laat geen sporen na. Via de hoogste kwaliteitscontrole garanderen we absolute rijveiligheid. Rijveiligheid zonder compromis! Voor meer vermogen op straat.

IDEAAL IN COMBINATIE MET HET PARDUS POWER PEDAL

tijger

Portfolio

Er is nog geen realisatie voor dit type service beschikbaar.Il n'y a pas encore de réalisation disponible pour ce type de service.