Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...
Radar

Radarverklikker

Een radarverklikker is een apparaat om radars te detecteren die door de politie worden gebruikt voor snelheidscontroles. Het principe is dat van een scanner: het apparaatje zoekt constant de radiofrequenties af die door de radar worden gebruikt om de snelheid van voertuigen te meten. Doordat in het apparaatje een led of pieper door die frequenties geschakeld wordt, weet de bestuurder dat er een snelheidsradar (met meestal een fotocamera eraan gekoppeld) in de buurt staat.

  • Coyote UP

Coyote UPCoyote ontwikkelde de Coyote UP, een rijhulpsysteem dat de bestuurder in realtime waarschuwt voor gevaren op de weg. Installeer dit toestel in uw wagen en u rijdt gegarandeerd veilig.

De boodschappen op het scherm zijn duidelijk en snel af te lezen, voor optimale leesbaarheid. Dit waarschuwingssysteem is praktisch in alle omstandigheden. Het waarschuwt voor gevaarlijke zones, risicovolle zonnes, snelheidsbeperkingen en nog zo veel meer.

De Coyote UP bedient u via het touchscreen en met uw stem, zo kunt u uw ogen op de weg houden.


  • Coyote Mini

Coyote MiniEen miniformaat! Laat u verleiden door zijn moderne en ergonomische design, zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn 3,2 inch-scherm, dit alles in miniformaat.

De essentie van de Coyote-services De COYOTE mini informeert u in real time over de gebeurtenissen op de weg en helpt u om de snelheidsbeperkingen te respecteren.

Nog meer comfort! Maak gebruik van bijkomende functies zoals de stemherkenning en Bluetooth.


  • Coyote GPS

Coyote GPSMet zijn grote 5 inch aanraakscherm wordt u in real time op de hoogte gehouden van de vaste radars (ook de radars voor trajectcontrole), de mobiele radars (ook de bewegende), de snelheidsbeperkingen en de verkeershinder.

De kracht van de Community wordt zichtbaar dankzij de betrouwbaarheid van de verkenners. Zelf kunt u waarschuwingen doorgeven via de stemherkenning en zo wordt het wegverkeer steeds veiliger.

Nog meer comfort! Maak gebruik van bijkomende functies zoals de stemherkenning en Bluetooth.